БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА
по Україні
Call-center: Пн-Пт 10.00-19.00

Бризковики до Chevrolet Cruze c 2009 — Xukey

Бризговики для Chevrolet Cruze Седан 2009-2016 Седан Європа до 2013 року, Америка до 2016. Америка RS комплектація – не підходять.- Xukey
Код товару: 156165
  • Виробник - Xukey - Азія
  • Комплект - 4 штуки
  • Матеріал - PP+EPDM поліуретан, досить жорсткі, злегка гнуться
  • Бризковики не вимагають додаткового свердління, встановлюються в штатні с заводу місця
727 грн.
Бризковики для Chevrolet Cruze седан 2016+ Підходить для авто з Америки в кузові седан.
Код товару: 156166
  • Виробник - Xukey - Азія
  • Комплект - 4 штуки
  • Матеріал - PP+EPDM поліуретан, досить жорсткі, злегка гнуться
  • Бризковики не вимагають додаткового свердління, встановлюються в штатні с заводу місця
929 грн.

Бризковики Шевроле Круз 2009- — Xukey

Бризковики Шевроле Круз 2009- Бризковики для автомобіля Chevrolet Cruze c 2009 служать надійним захистом від вильоту каменів, бруду і піску з під коліс автомобіля. У деяких випадках автомобілі продаються без бризковиків, або ж їх можна зірвати при з'їзді з бровки або парковці.

Марка Chevrolet своєю назвою зобов'язана автогонщику Луї Шевроле, який разом із засновником General Motors Вільямом Дюрантом 3 листопада 1911 році створив даний бренд. У США цю марку неофіційно називають Chevy і вона користується найбільшим попитом серед автомашин концерну GM.
У будь-якому випадку брудозахисний фартух колеса обов'язковий атрибут для автомобілів-таким чином ви захищаєте і себе і оточуючих. Підбір запчастини відбувається по марці і моделі автомобіля.

Передні і задні оригінальні Бризковики Шевроле Круз 2009-


Автомобілі Шевроле випускаються по всьому світу, при цьому на радіаторних гратах можуть красуватися різні логотипи.
Бризковики можуть бути передні і задні - модельні і універсальні. Універсальні слід вибирати в разі рідкісних моделей авто, або якщо необхідно заощадити. Модельні для Chevrolet Cruze c 2009 представлені такими виробниками таких виробників: Xukey.

Установка на Chevrolet Cruze c 2009 зазвичай проста і в деяких випадках вимагає зняття тільки задніх коліс. Може виконуватися як самостійно так і на шиномонтажі і сто. Установка проводиться в штатні (заводські) місця кріплення. Не вимагає свердління і деформації кузова.

Бризковики Шевроле Круз 2009-Chevrolet Cruze — компактний седан класу автомобілів, випущений компанією Chevrolet в 2009 році. Цей автомобіль був розроблений для забезпечення комфорту, безпеки та економії під час їзди як по місту, так і по шосе.

Chevrolet Cruze випускався в двох стилях кузова: седан і універсал. Він оснащувався бензиновими моторами об'ємом 1, 6 літра або 1, 8 літра, а також дизельним мотором об'ємом 2, 0 літра, потужністю від 113 до 163 кінських сил. Крім того, він випускався з механічною або автоматичною коробкою передач.

Chevrolet Cruze був відомий своєю економічністю, маючи низьку витрату палива, що зробило його популярним серед тих, хто шукає економічний автомобіль для повсякденної їзди. Він також користувався популярністю у тих, хто шукає надійний і безпечний автомобіль для далеких поїздок.

Бризковики Xukey

Питання про Бризковики — Xukey до авто Шевроле Круз 2009- :

Передні Бризковики Шевроле Круз 2009- можливо встановити просто вивернувши колесо, для установки задніх необхідно знімати колесо.
Бризковики Шевроле Круз 2009- краще вибирати модельні-з твердого матеріалу або поліуретану. Твердий матеріал краще тримає форму, м'які Бризковики довше прослужать.
Задні Бризковики необхідні для безпеки ззаду йде транспорту. Захист від бруду з-під коліс, дрібного гравію, снігу взимку.
Серед найбільш популярних авто на вітчизняному ринку можна відзначити моделі Aveo і Lacetti. Гордістю ж бренду, безумовно, є легендарний суперкар Corvette і знаменитий масл-кар Camaro.

Пластикові та гумові Бризковики — Xukey задля Шевроле Круз 2009-


Матеріал-поліуретан-жорсткий поліпропілен, стійкий до розривів, вигинів і зламу. Служать досить довго, не псують зовнішній вигляд автомобіля.

АвтоШара безкоштовно доставляє Бризковики до Chevrolet Cruze c 2009 — Xukey таких виробників: Xukeyв будь-яке місто України компаніями-перевізниками і по Києву кур'єром. Також можливий самовивіз з нашого офісу.

Дякуємо за відгуки про Бризковики до Chevrolet Cruze c 2009 — Xukey таких виробників: Xukeyу нашому магазині-АвтоШара.