БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА
по Україні
Call-center: Пн-Пт 10.00-19.00

Автомобільні ворсові килимки для Chevrolet Cruze c 2009 — Boratex

Килимки для Chevrolet Cruze 2009 - - технологія 3D - Boratex
Код товару: 38325
Матеріал - багатошаровий.
Зверху - високоякісний автомобільний ковролін темно-сірого кольору, знизу - спеціальний армуючий шар, чіпляється за ковролін автомобіля.
колір - темно сірий, спецільно підібраний для максимального приховування бруду.
1700 грн.

Автокилимки Шевроле Круз 2009- — Boratex

Килимки текстильні до салону Шевроле Круз 2009-Тканинні килимки в автомобіль Chevrolet Cruze c 2009 створюються з якісного текстилю з прогумованою або пластиковою підкладкою для запобігання протікання вологи. Відмінно використовуються як взимку так і влітку.

Chevrolet Cruze — компактний седан класу автомобілів, випущений компанією Chevrolet в 2009 році. Цей автомобіль був розроблений для забезпечення комфорту, безпеки та економії під час їзди як по місту, так і по шосе.

Chevrolet Cruze випускався в двох стилях кузова: седан і універсал. Він оснащувався бензиновими моторами об'ємом 1, 6 літра або 1, 8 літра, а також дизельним мотором об'ємом 2, 0 літра, потужністю від 113 до 163 кінських сил. Крім того, він випускався з механічною або автоматичною коробкою передач.

Chevrolet Cruze був відомий своєю економічністю, маючи низьку витрату палива, що зробило його популярним серед тих, хто шукає економічний автомобіль для повсякденної їзди. Він також користувався популярністю у тих, хто шукає надійний і безпечний автомобіль для далеких поїздок.

Марка Chevrolet своєю назвою зобов'язана автогонщику Луї Шевроле, який разом із засновником General Motors Вільямом Дюрантом 3 листопада 1911 році створив даний бренд. У США цю марку неофіційно називають Chevy і вона користується найбільшим попитом серед автомашин концерну GM.
Автомобілі Шевроле випускаються по всьому світу, при цьому на радіаторних гратах можуть красуватися різні логотипи.

У нас можете купити килимкиШевроле Круз 2009- таких виробників: Boratex, виконані їх ворсу товщиною до 1 см і текстильним або проерезиненным(пластикових) подпяточником.
Килимок Шевроле Круз 2009- таких виробників: Boratex виготовляються зі спеціальними місцями - люверсами - для кріплення килимка в салоні автомобиля - що б вони не повзали по салону (якщо люверси йдуть з заводу - передбачені виробником авто). Так само більшість моделей йдуть зі спеціальним місцем для відпочинку лівої ноги - ледащо.

Серед найбільш популярних авто на вітчизняному ринку можна відзначити моделі Aveo і Lacetti. Гордістю ж бренду, безумовно, є легендарний суперкар Corvette і знаменитий масл-кар Camaro. Килимки зазвичай складаються з 5 частин - двех передніх, двох задніх частин і перемички. Легко чистяться, миються напором воду на автомийці і швидко сохнуть.

Питання про текстильні килимки — Boratex до авто Шевроле Круз 2009- :

Текстильні килимки — Boratex Шевроле Круз 2009- поділяються за щільністю, кольором і якістю ворсу і підкладки. Найщільніший ворс — Boratex самий м'який але найкраще виглядає і важче чиститься, найтонший-найдешевший але легше чиститься. Ціна — Boratex Шевроле Круз 2009- починається від 1700 до 1700 грн.
Килимки — Boratex до авто Шевроле Круз 2009- підбираються по модифікації авто Шевроле Круз 2009- . Залежно від конфігурації і комплектації Шевроле Круз 2009- - можливий різний дизайн і форма підлоги автомобіля, отже необхідний правильний підбір. Найпростіше підібрати килимки — Boratex у нашому каталозі по марці і моделі авто. У будь - якому випадку-наші менеджери допоможуть правильно підібрати і вирішити всілякі питання при підборі та покупці.
Ворсові килимки — Boratex легко чистяться потужним пилососом, добре зберігають колір і щільність. Також можливо їх чистити на автомийці-але перед використанням необхідно якісно просушити.
Ворсові килимки — Boratex призначені для літнього і сухого періоду року, при цьому відмінно вбирають вологу, добре тримають пісок, пил і бруд. Відмінно виглядають, мають напис у вигляді марки або моделі авто, мають прийнятну ціну і можна використовувати цілий рік.
Килимки текстильні до салону Шевроле Круз 2009-Магазин АвтоШара безкоштовно доставить килимки Шевроле Круз 2009- таких виробників: Boratex у будь-яке місто України компаніями-перевізниками і по Києву кур'єром. Так само можливий самовивіз з нашого офісу. Ми даємо гарантію що правильно підібрані килимки відмінно підійдуть для Chevrolet Cruze c 2009 , в будь-якому випадку ми обміняємо або заберемо автоковрики назад.

Будемо вдячні за відгуки про килимках Шевроле Круз 2009- таких виробників: Boratex у нашому магазині-АвтоШара.